Spring naar content
Group 4

WERKMATERIEEL LOKALISEREN

altijd verbonden met Allsetra

In deze snelle wereld wil je geen seconde missen waar je kostbare werkmaterieel zich bevindt. Allsetra sluit perfect aan bij deze behoefte met onze state-of-the-art GPS volgystemen en minuscule peilzenders voor klein materieel. Het garandeert niet alleen dat je altijd je materieel kunt lokaliseren, maar ook dat het veilig is tegen diefstal.

Group 4

WERKMATERIEEL LOKALISEREN

altijd verbonden met Allsetra

In deze snelle wereld wil je geen seconde missen waar je kostbare werkmaterieel zich bevindt. Allsetra sluit perfect aan bij deze behoefte met onze state-of-the-art GPS volgystemen en minuscule peilzenders voor klein materieel. Het garandeert niet alleen dat je altijd je materieel kunt lokaliseren, maar ook dat het veilig is tegen diefstal.

Waarom zijn locatiegegevens zo belangrijk?

De mogelijkheid om je werkmaterieel op afstand te lokaliseren is niet zomaar een handigheidje. We praten hier over serieuze investeringen die een solide laag van diefstalbeveiliging verdienen. Denk aan mini-graafmachines, minishovels of aanhangwagens. Ons GPS volgsysteem geeft je real time inzicht in de locatie van je materieel en onze peilzenders bieden je een ongekende laag van beveiliging én controle voor klein materieel. Een gouden combinatie, gepresenteerd in een gebruiksvriendelijk jasje.

Geavanceerde tracking zonder zorgen

Bij Allsetra begrijpen we het belang van gebruiksgemak. Onze peilzender is niet alleen de meest compacte oplossing op de markt, het is ook uiterst flexibel en kan op bijna alle soorten werkmaterieel worden toegepast. Dit betekent nooit meer afvragen naar waar het materieel staat~A– een geruststelling die Allsetra onderscheidt: day and night, peace of mind.

Optimalisatie van
beheer en beveiliging

Kiezen voor Allsetra is een slimme investering in zowel de veiligheid als de efficiëntie van je onderneming. Door real-time inzicht in de locatie van je materieel, vermindert het diefstalrisico aanzienlijk en maakt je jouw bedrijfsprocessen efficiënter.

Lokaliseer jouw werkmaterieel met precisie

Ontdek hoe Allsetra’s online platform je de ultieme controle over je werkmaterieel biedt. Voorkom verwarring en elimineer het risico van diefstal met onze real-time tracking. Deze service is niet alleen een manier om kosten te besparen, maar een stap naar betere (diefstal)beveiliging en efficiëntie van jouw bedrijfsvoering.

Verhoog jouw bedrijfsefficiëntie

Met Allsetra’s technologie kun je de operationele processen van jouw onderneming stroomlijnen. Het continue bijhouden van de locatie van je materieel betekent minder zorgen en meer focus op wat echt belangrijk is voor jouw bedrijf. Stap nu over en ervaar de voordelen van deze strategische investering in de diefstalbeveiliging en efficiënte inzet van jouw werkmaterieel. En wie zegt er nee tegen een korting bij de verzekeringsmaatschappij dankzij een verbeterde diefstalbeveiliging van Allsetra?

Waarom kies je
voor Allsetra?

Als je op zoek bent naar de beste combinatie van lokalisatie en diefstalbeveiliging, dan is Allsetra jouw go-to. We elimineren niet alleen de frustratie van zoeken naar materieel en inefficiënt beheer, maar we bieden ook een sterke laag van diefstalpreventie. Met onze tracking producten, ondersteund door een 24/7 alarmcentrale en deskundig rechercheteam, ben je dieven altijd een stap voor.

Altijd de locaties van elk materieel terugzien

Of je nu een kleine bouwonderneming hebt of een groot verhuurbedrijf runt, Allsetra’s tracking systemen zijn ontworpen om aan elke behoefte te voldoen. Elk stuk materieel, van tractoren tot aggregaten, is beveiligd en traceerbaar, waardoor je materieel altijd vindbaar is en beveiligd tegen diefstal. Ook zijn er mogelijkheden tot rit- en draaiurenregistratie.

Neem de leiding
met Allsetra

Ben je klaar om de controle over je werkmaterieel naar het volgende niveau te tillen? Allsetra staat voor je klaar met oplossingen die aansluiten bij jouw unieke behoeften. Jouw materieelbeheer optimaliseren was nog nooit zo eenvoudig. Neem vandaag nog contact op en stap in de toekomst van efficiënt materieelbeheer met Allsetra.

Group 312
Group 179d
KWALITATIEVE SERVICE

Ben jij klaar voor next level beveiliging?
Neem contact op en ontdek onze mogelijkheden.

CONTACTFORMULIER:

"*" geeft vereiste velden aan