Spring naar content
Group 4

LANDBOUWWERKTUIGEN BEVEILIGING

Next level beveiliging met Allsetra

Zonder jouw tractor, combine of zaaimachine ben je nergens. Daarom wil je ze goed beveiligen. Want stel je voor: ze worden gestolen. Dan krijg je direct te maken met productieverlies, financiële lasten en hoge operationele kosten. Bespaar jezelf de stress en beveilig je landbouwwerktuigen met de diefstalbeveiliging van Allsetra.

Group 4

LANDBOUWWERKTUIGEN BEVEILIGING

Next level beveiliging met Allsetra

Zonder jouw tractor, combine of zaaimachine ben je nergens. Daarom wil je ze goed beveiligen. Want stel je voor: ze worden gestolen. Dan krijg je direct te maken met productieverlies, financiële lasten en hoge operationele kosten. Bespaar jezelf de stress en beveilig je landbouwwerktuigen met de diefstalbeveiliging van Allsetra.

Waarom zou je investeren in beveiliging van landbouwwerktuigen?

Stel je voor: een dief heeft het voorzien op je landbouwwerktuig. En omdat jij deze niet beveiligd hebt, is deze voor je het weet gestolen en klaar om doorverkocht te worden. Jij zit alleen wel direct met de gevolgen: je werk ligt stil en je kostbare tijd tikt weg. Ook moet je op zoek naar alternatieve machines en tijdelijk vervangend materieel inhuren. Dit kost allemaal tijd, geld en natuurlijk een hoop stress.

Diefstalbeveiliging op topniveau

Met Allsetra’s slimme beveiliging houd je dieven altijd een stap voor. Onze systemen zijn niet alleen je eerste verdedigingslinie tegen diefstal, maar ze bieden ook real-time alarmopvolging. Krijg meteen een melding als je landbouwmachines onverwachts het veld verlaat of buiten de gebruikelijke uren beweegt. En als het toch misgaat? Dan komt onze diefstalopvolging in actie. Samen met de lokale autoriteiten zetten we alles op alles om jouw apparatuur razendsnel terug te vinden. Zo minimaliseren we de downtime en houden we jouw bedrijf draaiende. Bij Allsetra gaat het om meer dan alleen beveiliging; het gaat om jouw gemoedsrust en continuïteit.

Registreer ritten- en draaiuren van jouw werktuigen

Naast technologie voor diefstalpreventie hebben we ook systemen gericht op geavanceerde lokalisatie. Ze bieden uitgebreide mogelijkheden voor het bijhouden van locatiegegevens en het registreren van ritten en draaiuren. Zo maximaliseer je de inzetbaarheid van je landbouwwerktuigen en houd je controle over de operationele kosten. Ons systeem kan je tijdig bericht geven over benodigd onderhoud, zodat jij altijd weet waar je aan toe bent.

Met onze technologie worden onderhoudsbeurten voorspelbaar en gestroomlijnd, waardoor je de controle behoudt over je projectplanning en je team efficiënter kan werken. Het resultaat? Minder onverwachte downtime en een workflow die zo soepel loopt dat je je bijna afvraagt hoe je ooit zonder kon!

Locatie altijd kunnen inzien

Het kunnen lokaliseren van je landbouwwerktuig op afstand is geen overbodige luxe. Wordt je tractor gestolen? Dan ben jij hier direct bij. Jij hebt namelijk in real-time inzicht in de locatie van je landbouwmachines. Onze oplossingen garanderen niet alleen dat jij je materieel altijd kunt lokaliseren, ook zorgen ze ervoor dat je materieel veilig is voor diefstal.

Voor alle merken en soorten landbouw machines

Onze technologieën zijn ontworpen om aan alle behoeften te voldoen. Of je nu een kleine ondernemer bent of juist een groot bedrijf runt: de trackingsystemen van Allsetra werken ook voor jou. Zo is je landbouwmaterieel altijd vindbaar en veilig tegen diefstal. Onze beveiliging werkt onder andere samen met:

  • John Deere
  • New Holland
  • Claas
  • Massey Ferguson
  • Case IH
  • Fendt
  • Kubota
  • Deutz-Fahr
  • Valtra
  • JCB

 

Kies nu voor de zekerheid van Allsetra

Kies je voor Allsetra, dan kies je voor gemoedsrust. Wij staan klaar met de oplossingen die passen bij jouw wensen. Jouw materiaalbeheer optimaliseren? Dat was nog nooit zo eenvoudig. Met onze uiterst betrouwbare beveiligingssystemen, 24/7 monitoring en eigen alarmcentrale staan wij altijd en overal voor je klaar. Geen zorgen meer met de next level diefstalbeveiliging van Allsetra. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Group 312
Group 179d
KWALITATIEVE SERVICE

Ben jij klaar voor next level beveiliging?
Neem contact op en ontdek onze mogelijkheden.

CONTACTFORMULIER:

"*" geeft vereiste velden aan