RIJSTIJL ANALYSE

Autokosten zijn voor de meeste bedrijven een van de hoogste kostenposten. Door inzicht te krijgen in de rijstijl van de buitendienst medewerkers zijn 85% van onze klanten in staat geweest het rendement binnen 12 maanden met 12% te verhogen door de variabele autokosten te reduceren.

 CARSHARING

De mogelijkheid om eenvoudig bedrijfsvoertuigen te delen verminderd direct het absolute aantallen voertuigen. De Allsetra app bied de medewerker toegang tot het voertuig en registreert automatische de gereden ritten en de rijstijl van de bestuurder.

DASHBOARD

Een persoonlijk dashboard voorzien van de voor u relevantie KPI’s geeft real-time de status van uw wagenpark. Doordat ons softwarepakket is voorzien van kunstmatige intelligentie worden afwijkende patronen direct gesignaleerd en gerapporteerd.

VAN KOPPELING ERP TOT DIGITALE WERKBON

Een verdiepingsslag in de optimalisatie van uw wagenpark kan worden gemaakt door een automatische koppeling met uw ERP pakket of de bedrijfsprocessen van met name de buitendienst medewerkers te automatiseren door gebruik te maken van onze digitale werkbon app.