Spring naar content
Group 4

SCM KLASSE 4
VOERTUIG-
VOLGSYSTEEM

Next level diefstalbeveiliging

Voertuigdiefstal is nog steeds aan de orde van de dag. Met onze SCM klasse 4 ben je dieven altijd een stap voor. Met dit beveiligingssysteem heb je namelijk dag en nacht inzicht in de locatie van je voertuig. Gaan dieven er met je auto vandoor? Dan schakelen we direct met de politie.

Group 4

SCM KLASSE 4
VOERTUIG-
VOLGSYSTEEM

Next level diefstalbeveiliging

Voertuigdiefstal is nog steeds aan de orde van de dag. Met onze SCM klasse 4 ben je dieven altijd een stap voor. Met dit beveiligingssysteem heb je namelijk dag en nacht inzicht in de locatie van je voertuig. Gaan dieven er met je auto vandoor? Dan schakelen we direct met de politie.

Over de SCM beveiligingsklassen
van KIWA

De afkorting “SCM” staat voor Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging. KIWA SCM is verantwoordelijk voor het certificeren van beveiligingssystemen en heeft als doel om kwaliteit en effectiviteit van motorvoertuigen te waarborgen. Beveiligingssystemen van KIWA SCM voldoen aan strenge kwaliteitsstandaarden. KIWA SCM beoordeelt en certificeert verschillende soorten beveiligingssystemen, zoals alarmsystemen, voertuigvolgsystemen, startonderbrekers en peilzenders. Zo is je voertuig optimaal beschermd tegen iedere poging tot diefstal.

Wat is een SCM klasse 4 voertuigvolgsysteem?

Een klasse 4 systeem is een systeem dat 24/7 automatisch de positie van je voertuig kan bepalen, in real-time. Het systeem beschikt over:

  • Directe communicatie met een PAC: bij diefstal gaat er een melding naar een particuliere alarmcentrale (PAC). De politie wordt direct geïnformeerd.
  • Een startonderbreker: Na diefstal kan de PAC de startblokkering op afstand activeren waarna het voertuig niet meer kan worden gestart.

Het SCM klasse 4 beveiligingssysteem biedt een stevige beveiliging tegen diefstal. Meer weten? Lees meer over klasse 5 diefstalbeveiliging of klasse TV (terugvindsysteem).

De voordelen van het
SCM klasse 4 alarm

Met onze SCM klasse 4 alarmsysteem is je auto niet alleen goed beschermd tegen diefstal; ook profiteer je van verschillende voordelen. Wil je je auto namelijk allrisk verzekeren, dan nemen verzekeraars je deze goede beveiliging in dank af. Met een goedgekeurd SCM voertuigvolgsysteem kun je namelijk flink besparen op je verzekeringspremie.

Waarom kiezen voor een SCM klasse 4 beveiliging van Allsetra?

Bij Allsetra bieden we niet alleen beveiligingssystemen van SCM klasse 4. Bij ons ben je ook aan het juiste adres voor beveiligingssystemen van andere SCM-klassen. Zo hebben wij voor ieder risicoprofiel de perfecte oplossing. Wij gaan voorop in de strijd tegen diefstal van jouw voertuigen. Bij ons kun je rekenen op een team van gemotiveerde mensen en een klantgerichte aanpak. Wordt je voertuig toch gestolen? Dan zitten onze mensen dag en nacht voor je klaar om de alarmmelding op te volgen.

Meestgestelde vragen

Kan ik het SCM klasse 4 voertuigvolgsysteem integreren met keyless entry?

Ja, SCM klasse 4 voertuigvolgystemen kunnen we integreren met andere alarmsystemen, inclusief keyless entry.

Kan ik mijn voertuig monitoren op afstand met een klasse 4 voertuigvolgsysteem?

Ons SCM klasse 4 voertuigvolgsysteem biedt opties voor mobiele toegang en controle via een app. Deze app stelt gebruikers in staat om hun beveiligingssysteem op afstand te beheren, inclusief het deactiveren van de startblokkering.

Maak de keuze voor optimale beveiliging met Allsetra

Onze SCM klasse 4 voertuigvolgsystemen zijn ontworpen om je volledige gemoedsrust te geven. Met de geavanceerde technologie en 24/7 monitoring van Allsetra ben je altijd verzekerd van de hoogste mate van beveiliging. Of het nu gaat om het detecteren van diefstal pogingen, het volgen van je voertuig in real-time of het blokkeren van ongeautoriseerde verplaatsingen – wij hebben alles wat je nodig hebt om criminelen een stap voor te blijven. Kies voor zekerheid, kies voor Allsetra. Neem vandaag nog contact met ons op

Group 312
Group 179d
KWALITATIEVE SERVICE

Ben jij klaar voor next level beveiliging?
Neem contact op en ontdek onze mogelijkheden.

CONTACTFORMULIER:

"*" geeft vereiste velden aan