ALLSETRA BESCHIKT OVER HET KEURMERK RITREGISTRATIE!

Om berijders van een auto van de zaak,werkgevers en de fiscus de zekerheid te geven dat een ritregistratiesysteem daadwerkelijk een sluitende administratie oplevert, is het Keurmerk RitRegistratieSystemen(Keurmerk RRS) ontwikkeld.
Producten met het Keurmerk voldoen aan dehoogste eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid en beantwoorden aan destrengste regels met betrekking tot fiscaliteit, fraudebestendigheid en privacy.
Allsetra beschikt met de Allsetra I/ER/ERC over een gecertificeerd systeem volgens de eisen van het Keurmerk Ritregistratie.

RITTENREGISTRATIE

Met de sluitende en controleerbare rittenregistratie van Allsetra kunt u bewijzen dat uw medewerker op kalenderjaarbasis, niet meer dan 500 privékilometers heeft gereden. De Allsetra App geeft u en uw medewerker real-time inzicht in de actuele locatie en status van het voertuig en de gereden ritten.

RITTENADMINISTRATIE DIRECT OP ORDE

De Belastingdienst eist dat het karakter zakelijk of privé aan iedere rit wordt toegekend. In de Allsetra app  kan uw medewerker snel en eenvoudig het karakter aan een rit toekennen of er voor te kiezen automatisch een pushbericht te ontvangen na iedere rit. Hierdoor is uw rittenadministratie altijd direct op orde.

ALTIJD EN OVERAL INZICHT

De Allsetra app geeft de actuele positie en status van ieder voertuig eenvoudig weer. Zo kunt u direct inspelen op wijzigingen in de planning en voorkomt u oneindigheid ver de gemaakte reis- en werkuren door overzichtelijke rapportages.