Spring naar content


Van links naar rechts: Giedo van der Garde (Allsetra), Eric Berkhof (Van Mossel) en Gerben van der Kamp (Allsetra).

AMERSFOORT | 19 – 10 – 2022

VAN MOSSEL EN ALLSETRA STARTEN
INTENSIEVE SAMENWERKING OP GEBIED VAN DIEFSTALBEVEILIGING EN RITREGISTRATIE

Van Mossel Automotive Groep gaat een samenwerking aan met Allsetra, een van de grootste dienstverlenende organisaties in diefstalbeveiliging. De producten en diensten van Allsetra brengen de klanten van Van Mossel extra efficiency en gemak.

Allsetra levert in meerdere marktsegmenten SCM gecertificeerde voertuigvolgsystemen, peilzenders en ritregistratiesystemen. De systemen zijn voorzien van het keurmerk RRS, waardoor de ritregistratie automatisch voldoet aan de voorschriften van de Belastingdienst. Daarnaast heeft Allsetra een eigen AlarmServiceCentrale en behoort recherchebureau ABS-Tracer tot dezelfde groep waardoor zowel Van Mossel als Van Mossel klanten meteen zijn ontzorgd bij een diefstal.

Waarom deze samenwerking?
Een belangrijke kernwaarde binnen Van Mossel is klantgerichtheid. Geen wonder dus dat het bedrijf zich richt op efficiency voor maximale klanttevredenheid. De diensten en producten van Allsetra passen daar goed bij. Met een korte inbouwtijd, gepersonaliseerde app en competitieve prijs biedt Allsetra het totaalpakket waardoor Van Mossel nog vollediger kan voorzien in de behoefte van haar klanten. Daarbij hoort ook het snel schakelen bij specifieke wensen vanuit Van Mossel, indien de klant daarom vraagt.

“Met Allsetra hebben we een partner die nog beter in kan spelen op onze behoefte aan efficiënt inbouwen van systemen tegen competitieve prijzen. Na uitgebreide informatie en een aantal testen zijn wij overtuigd dat we de juiste stap zetten met deze samenwerking”, aldus Eric Berkhof, Algemeen Directeur Van Mossel Automotive Groep.

Internationale groei-ambitie
Door de meerjarige samenwerking met Van Mossel verstevigt Allsetra haar positie in de automotive branche. “Het is geweldig om te zien dat de grootste dealerholding van de Benelux kiest voor ons. Hiermee zal Van Mossel veel tijd besparen, efficiënter kunnen werken en een maximaal tevreden eindgebruiker kennen. Net als Van Mossel hebben wij ook een sterke internationale groei-ambitie”, vertelt Gerben van der Kamp, Algemeen Directeur van Allsetra.