Spring naar content

DRIVEN TO
THE CORE

Het beveiligen en traceren van bezit. Dat zit in ons DNA. Met een enorme drive om dat voor onze klanten waar te maken. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

DRIVEN TO
THE CORE

Het beveiligen en traceren van bezit. Dat zit in ons DNA. Met een enorme drive om dat voor onze klanten waar te maken. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

DRIVEN TO THE CORE

Echte vooruitgang begint vanbinnen. Daar zit onze grote kracht. Onze drive om altijd te verbeteren. Nieuwe oplossingen te ontwikkelen. Nog harder te vechten voor gerechtigheid.

Want daar doen we het uiteindelijk voor: het waardevolle bezit van onze klanten beschermen of na diefstal snel weer terugvinden. We willen winnen, door nooit een bezit te verliezen. Dus gaan we voor onze klanten door het vuur. Bieden we maximale bescherming. 24/7, dag en nacht, overal en altijd. Day and night, peace of mind.

“We’re here to win, by never losing a valuable asset.”

Group 635
C2312.MP4.05_30_24_14.Still001
Rectangle 653

“We don’t try, we thrive”

GIEDO VAN DER GARDE – Aandeelhouder Allsetra

“Een team van gedreven winnaars, dat zijn we. Die voor elkaar en onze klanten door het vuur gaan. Samen willen wij het goede doen. We strijden tegen onrecht door diefstal. We geloven sterk in wat we als team nastreven: winnen van criminelen en het bezit van onze klanten beschermen. Criminelen moeten van andermans spullen afblijven. Dat is wat ons drijft.”

CRIMINALS LIE,
NUMBERS DON’T

Teruggehaalde
BEZITTINGEN

%

BEZITTINGEN
VINDEN WE TERUG

K+

AAN TOTALE WAARDE
TERUGGEVONDEN

Meet the
good guys

Rectangle 679
Group 641

JOIN
OUR
TEAM

Beat the bad
guys, join the
good guys

Ons team is superhecht. We zijn enorm bij elkaar betrokken, hebben veel voor elkaar over. Wil je vooruit, dan zit je bij ons goed.

PROFESSIONALS CHOOSE ALLSETRA

Some of our
valued customers

Group 312
Feel free to get in touch

Let us watch over
Your valuable assets

CONTACT:

"*" geeft vereiste velden aan