Allsetra is gespecialiseerd in het op afstand positioneren, beheren en beveiligen van alles wat beweegt en geen mens of dier is. Wereldwijd, van Australië tot aan Zuid Amerika zijn dagelijks duizenden eigendommen van onze klanten in beweging en communiceren iedere seconde met onze servers verspreid over verschillende continenten.

De informatie die wij 24/7 verwerken loopt uiteen van satelliet communicatie, g-krachten, sensorinformatie en Canbus data. Deze data wordt gefilterd op basis van uitzonderingen, dit houd in dat wij onze klanten niet overladen met onnodige informatie maar voorzien van bruikbare management informatie.

Zo weet een gast in de hotel lobby op de seconde nauwkeurig wanneer de touringcar arriveert om hem naar de luchthaven Schiphol te vervoeren, worden de variabele kosten van wagen- en machineparken efficiënt beheert, wordt de impact van een aanrijding gemeten en direct opgevolgd door het juiste alarmprotocol en is de dief al in beeld voordat de eigenaar heeft opgemerkt dat zijn auto is gestolen.