MATERIEEL < € 10.000

Voor handgereedschap of materiaal zonder eigen voeding met een waarde < € 10.000,- installeren wij kleine zendertjes. Hierdoor voorkomt u verspilling van tijd die verloren gaat door het onnodige zoeken naar gereedschap. Ook het onnodig onder zich houden van gereedschappen voor toekomstige werkzaamheden door medewerkers wordt direct gesignaleerd.

 

MATERIEEL €10.000 – €100.000

Onnodige stilstand of inefficiënt gebruik van materieel met een waarde van € 10.000 tot € 100.000 zijn duurdere verspillingen die een extra aanpak vereisen. Door het installeren van een volgsysteem dat iedere minuut communiceert wordt op afstand de bewegingen van het materieel inzichtelijk gemaakt. Op basis van de de actuele draaiuren stand worden onderhoudsmeldingen proactief doorgestuurd.

 

MATERIEEL> €100.000

Bij geavanceerde machines > € 100.000,- spelen storingen en belasting van het materiaal een grote rol en koppelen wij de zogeheten OEM af-fabriek systemen aan ons online platform zodat cruciale motormanagement informatie zichtbaar wordt.

 

ALARMSERVICECENTRALE

Onze centralisten beschikken over specifieke kennis van volgsystemen, door bij ieder alarm en/of storing een goede technische analyse uit te voeren, voorkomen wij dat een alarm onnodig bij u wordt geverifieerd.

 

DASHBOARD

Een persoonlijk dashboard voorzien van de voor u relevantie KPI’s geeft real-time de status van uw machinepark. Doordat ons softwarepakket is voorzien van kunstmatige intelligentie worden afwijkende patronen direct gesignaleerd en gerapporteerd.

 

VAN KOPPELING ERP TOT DIGITALE WERKBON

Een verdiepingsslag in de optimalisatie van uw machinepark kan worden gemaakt door een automatische koppeling met uw ERP pakket of de bedrijfsprocessen van met name de buitendienst medewerkers te automatiseren door gebruik te maken van onze digitale werkbon app.

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. Neem direct contact op met ons op voor  een vrijblijvende afspraak of persoonlijk advies.

T +31 (0)38 37 60 276 (24/7)
E info@allsetra.nl

Daarom Allsetra

✓ Wereldwijd ruim 1 miljoen objecten met het volgsysteem uitgerust
✓ Volgsysteem voldoet aan hoogste diefstalcertificering (Kiwa-SCM)
✓ Customer service is 24/7 bereikbaar
✓ Managementbeheer en beveiliging in één
✓ Maatwerk mogelijkheden