Spring naar content
Group 4

DOOSAN DIEFSTAL- BEVEILIGING

Next level beveiliging met Allsetra

Diefstal is een groeiend probleem dat bedrijven wereldwijd hard raakt. Of je nu bouwmachines, landbouwmaterieel of industriële apparatuur bezit, de kans dat jouw waardevolle machines doelwit worden van criminelen is groter dan ooit. Daarom is het belangrijk om vooruit te denken en te investeren in effectieve diefstalbeveiliging. Zo is jouw Doosan materieel altijd veilig en ben je dieven te slim af.

Group 4

DOOSAN DIEFSTAL- BEVEILIGING

Next level beveiliging met Allsetra

Diefstal is een groeiend probleem dat bedrijven wereldwijd hard raakt. Of je nu bouwmachines, landbouwmaterieel of industriële apparatuur bezit, de kans dat jouw waardevolle machines doelwit worden van criminelen is groter dan ooit. Daarom is het belangrijk om vooruit te denken en te investeren in effectieve diefstalbeveiliging. Zo is jouw Doosan materieel altijd veilig en ben je dieven te slim af.

Over Doosan bouwmaterieel

Doosan is een Zuid-Koreaanse fabrikant van graafmachines en shovels. Het bedrijf is een van ‘s werelds grootste producenten van bouwmaterieel en heeft fabrieken in Korea, China, Amerika, Noorwegen, Tsjechië, Frankrijk en Ierland. Het assortiment van Doosan bestaat onder meer uit:

  • Graafmachines
  • Draaibanken
  • Persen
  • Freesbanken
  • Grondverzetmachines
  • Heftrucks

Het nut van het investeren in diefstalbeveiliging

Graafmachines, grondverzetmachines en heftrucks van Doosan zijn erg kostbaar. Daarom wil je er natuurlijk alles aan doen om ze goed te beschermen. Wordt je werkmaterieel gestolen? Dan leidt dit direct tot productieverlies, extra kosten, verlies van inkomsten, meer administratie en mogelijk ontevreden klanten. Ook brengt het veiligheidsrisico’s met zich mee: omdat je werkmaterieel mist moet je noodgedwongen verouderd materieel gebruiken of op korte termijn nieuw materieel zien te vinden. Genoeg argumenten om je werkmaterieel goed te beveiligen, nietwaar?

Beveiligen tegen diefstal met Allsetra

Bij Allsetra beveiligen we je Doosan werkmaterieel op het hoogste niveau. Onze geavanceerde beveiligingssystemen bieden 24/7 monitoring en bescherming, zodat je altijd op de hoogte bent van de locatie van je kostbare apparatuur. Mocht er ondanks alles toch iets gebeuren, dan staat onze alarmcentrale direct paraat om in te grijpen. Onze gespecialiseerde diefstalopvolging zorgt er namelijk voor dat we je gestolen graafmachines of heftrucks snel kunnen terugvinden, waardoor je zo min mogelijk hinder ondervindt. Kies je voor Allsetra? Dan bescherm je je kostbare graafmachine, grondverzetmachine of ander werkmaterieel met de beste technologie en service op de markt. Dat is beveiliging op het hoogste niveau.

Wist je dat wij 97% van het gestolen materieel terugvinden?

Ritten en draaiuren registreren van jouw Doosan

Met de geavanceerde rit- en draaiurenregistratie van Allsetra plan je eenvoudig het onderhoud van je Doosan graafmachine of ander rijdend werkmaterieel in. Ons systeem registreert automatisch alle ritten en draaiuren, waardoor je altijd precies weet wanneer je machines toe zijn aan onderhoud. Zo verleng je niet alleen de levensduur van je machines, maar voorkom je ook onverwachte stilstand en verhoog je altijd operationele efficiëntie. Met Allsetra houd je je materieel in topconditie en je bedrijf draaiende, zonder onderbrekingen.

Locatie tracken van je materieel

Met de lokalisatiediensten van Allsetra traceer je altijd en overal je Doosan-werkmaterieel. Ben je op zoek naar een compacte oplossing? Kies dan voor onze peilzender: eenvoudig te installeren en ideaal voor snelle en efficiënte locatiebepaling. Wil je uitgebreide monitoring en gedetailleerde rapportages, dan biedt ons track-en-trace systeem je de perfecte oplossing. Met deze systemen heb je continu inzicht in de locatie en status van je materieel, waardoor je snel kunt reageren bij verdachte activiteiten en je bedrijfsprocessen optimaal onder controle kunt houden.

Alles van Doosan beveleigen tegen diefstal

De beveiligingsoplossingen van Allsetra zijn geschikt voor al het werkmaterieel van Doosan, of het nu gaat om heftrucks, graafmachines of grondverzetmachines. Onze next level systemen zorgen voor maximale bescherming. Met 24/7 monitoring, compacte peilzenders en uitgebreide track-en-trace mogelijkheden, weet je altijd waar je materieel zich bevindt en kun je snel reageren op verdachte activiteiten. Kies voor Allsetra en bescherm je waardevolle Doosan-werkmaterieel met de beste beveiligingstechnologie op de markt.

Kies voor de zekerheid
van
Allsetra

Neem vandaag nog contact met ons op voor vrijblijvend meer informatie en ontdek hoe Allsetra jouw bedrijf kan ontzorgen en beschermen. Samen zorgen we voor de beste beveiliging. Bel ons op 085 130 0980 of vul ons online contactformulier in. We helpen je graag!

Group 312
Group 179d
KWALITATIEVE SERVICE

Ben jij klaar voor next level beveiliging?
Neem contact op en ontdek onze mogelijkheden.

CONTACTFORMULIER:

"*" geeft vereiste velden aan