Uw machine beveiligen?

De diefstal van een machine heeft vaak grote gevolgen. Uw werk ligt weken stil, de verzekeraar keert vaak niet de nieuwwaarde uit en het neemt een enorme administratieve rompslomp met zich mee. Voorkom dit met onze diefstalbeveiliging. U hoeft geen grote uitgave ineens te doen, maar u bent wel verzekerd van een maximale schadebeperking in geval van diefstal. Tevens profiteert u van alle extra informatie die het volgsysteem levert, waardoor u bijvoorbeeld uw machines effectiever kunt inzetten.

Volg uw objecten via de Allsetra Portal & App

Uw object wordt met een tracking- en tracing systeem van Allsetra uitgerust waar een abonnement op wordt geactiveerd. Via de Allsetra Portal & App heeft u 24/7 inzicht in de actuele positie, actuele contactstatus, het gebruik (draaiuren) en ritten van uw object(en).

 

 

Rapportages en onderhoudsmodule

Allsetra portal is het mogelijk om verschillende rapportages te downloaden over het gebruik en inzet van uw objecten. Tevens is het mogelijk om een onderhoudsmodule in te schakelen, waarbij u een notificatie ontvangt indien de machine aan een onderhoudsbeurt toe is.

 

Alarmering door de AlarmServiceCentrale

Alarmmeldingen van uw objecten worden 24/7 geanalyseerd en opgevolgd door onze alarmcentralisten. Afhankelijk van het type abonnement en de (door u zelf) ingeschakelde beveiligingsinstellingen neemt de AlarmServiceCentrale direct telefonisch contact op bij onderstaande alarmmeldingen:

• Zodra de accu wordt gesaboteerd
• Bij beweging of contact aan na afgesproken werktijd van materieel • Indien materieel de geofence zone en/of landgrens verlaat
• Bij verplaatsing van machine bij verscherpt toezicht

 

Diefstalopvolging

Tracer Schadeonderzoek- en Adviesbureau, het zusterbedrijf van Allsetra, beschikt over een eigen rechercheafdeling. In geval van diefstal kunnen deze rechercheurs worden ingeschakeld voor directe opvolging van het gestolen object. Zodra deze getraceerd is, zal in samenwerking met de Politie deze worden veiliggesteld.

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. Neem direct contact op met ons op voor  een vrijblijvende afspraak of persoonlijk advies.

T +31 (0)38 37 60 276 (24/7)
E sales@allsetra.nl

 

Daarom Allsetra

✓ Geschikt voor machines met of zonder accu
✓ Diverse rapportages te downloaden
✓ 24/7 volgen via Allsetra Portal & App
✓ Voor een efficiëntere planning
✓ Onderhoudsmodule geïntegreerd
✓ Keuze uit verschillende abonnementen
✓ Diefstalbeveiliging via de AlarmServiceCentrale