Spring naar content
Group 4

DEUTZ DIEFSTAL- BEVEILIGING

Next level beveiliging met Allsetra

Diefstal komt helaas steeds vaker voor. Ook landbouwmachines van Deutz zijn gewillige machines. Zeker de betrouwbare, duurzame en innovatieve machines van dit Duitse merk zijn vaak een doelwit van sluwe dieven. Bij Allsetra begrijpen we het belang van goede beveiliging. Daarom bieden wij de beste beveiligingsoplossingen voor jouw werkmaterieel. Zo ben je dag en nacht verzekerd van de beste bescherming tegen diefstal en kun je gerust verder met je volgende klus.

Group 4

DEUTZ DIEFSTAL- BEVEILIGING

Next level beveiliging met Allsetra

Diefstal komt helaas steeds vaker voor. Ook landbouwmachines van Deutz zijn gewillige machines. Zeker de betrouwbare, duurzame en innovatieve machines van dit Duitse merk zijn vaak een doelwit van sluwe dieven. Bij Allsetra begrijpen we het belang van goede beveiliging. Daarom bieden wij de beste beveiligingsoplossingen voor jouw werkmaterieel. Zo ben je dag en nacht verzekerd van de beste bescherming tegen diefstal en kun je gerust verder met je volgende klus.

Over Deutz landbouwmachines

Deutz-Fahr is een Duitse fabrikant van landbouwmachines, opgericht in 1977 in Keulen. Deutz is een van de grootste merken van landbouwvoertuigen en investeert enorm in technologie. Kies je voor Deutz, dan kies je voor goed-werkende en betrouwbare machines. Het assortiment van deze fabrikant bestaat onder andere uit:

  • Landbouwtractoren
  • Maaidorsers
  • Machines voor ruwvoederwinning:
    • Trommelmaaiers
    • Balenpersen

Waarom is diefstalbeveiliging van belang?

De machines van Deutz staan bekend om betrouwbaarheid, innovatie en duurzaamheid. Dit weten dieven ook. Het is daarom verstandig om het materieel goed te beveiligen. Diefstal van deze waardevolle tractoren of maaidorsers kan leiden tot aanzienlijke financiële verliezen en verstoring van je bedrijfsactiviteiten. Door te investeren in effectieve diefstalbeveiliging, kun je voorkomen dat je kostbare tijd en geld kwijt bent aan het vervangen van gestolen materieel en het afhandelen van verzekeringsclaims. Ook verhoog je de veiligheid op je werkplek en zorg je ervoor dat je altijd over je Deutz materieel beschikt wanneer je het nodig hebt.

Next level beveiligen tegen diefstal

Met de geavanceerde beveiligingssystemen van Allsetra zijn kostbare tractors en maaidorsers van Deutz effectief beschermd tegen diefstal. Onze systemen bieden 24/7 monitoring, waardoor je altijd op de hoogte bent van de locatie en status van je materieel. Bij verdachte activiteiten krijg je direct een melding, zodat je snel kunt reageren. Onze eigen alarmcentrale en rechercheurs zorgen ervoor dat gestolen apparatuur snel wordt teruggevonden en dieven geen kans krijgen. Kies voor Allsetra en verzeker jezelf van maximale bescherming en gemoedsrust. Je werkmaterieel van Deutz zijn via ons altijd voorzien van de beste beveiliging.

Registreer ritten en draaiuren van Deutz materieel

Onze rit- en draaiurenregistratie geef je de mogelijkheid om het onderhoud van je kostbare Deutz materieel te plannen. Ons systeem registreert automatisch alle ritten en draaiuren van rijdend materieel, waardoor je altijd inzicht hebt in het gebruik. Dit helpt je om onderhoud op het juiste moment uit te voeren, wat de levensduur van je materieel verlengt en onverwachte stilstand voorkomt. Daarnaast bespaar je tijd en papierwerk, omdat alle gegevens digitaal beschikbaar zijn via onze apps. Met één druk op de knop heb je een compleet overzicht van alle activiteiten en onderhoudsbehoeften van je Deutz tractors en maaidorsers. Kies voor efficiëntie en gemak met de rit- en draaiurenregistratie van Allsetra.

Altijd zicht op de locatie van je Deutz

Met de lokalisatiediensten van Allsetra heb je altijd en overal inzicht in de locatie van je materieel. Dit biedt niet alleen gemoedsrust, maar helpt ook bij het efficiënt beheren van je materieel en het plannen van werkzaamheden. Onze peilzender is klein en gemakkelijk te installeren, zelfs op apparatuur zonder stroomaansluiting. Meermaals per dag krijg je de locatie door. Wil je je materieel in real-time volgen? Met ons betrouwbare track-en-trace systeem weet je altijd precies waar je materieel zich bevindt, zodat je snel kunt reageren bij verdachte activiteiten of diefstal. Vertrouw op Allsetra voor volledige controle en beveiliging van je kostbare Deutz-werkmaterieel.

Alle Deutz machines beveiligd tegen diefstal

Bij Allsetra bieden we uitgebreide beveiligingsoplossingen voor al het materieel van Deutz. Of het nu gaat om tractoren, maaidorsers, of andere landbouwmachines, onze geavanceerde systemen garanderen maximale bescherming tegen diefstal. Met onze 24/7 monitoring, peilzenders en track-en-trace systemen, weet je altijd waar je Deutz-apparatuur zich bevindt en kun je snel reageren bij verdachte activiteiten. Onze eigen alarmcentrale en gespecialiseerde rechercheurs staan klaar om direct actie te ondernemen, waardoor je verzekerd bent van de beste beveiliging. Kies voor Allsetra en bescherm je waardevolle Deutz-materieel met de meest betrouwbare en innovatieve oplossingen op de markt.

Kies voor de zekerheid
van
Allsetra

Bij Allsetra begrijpen we hoe belangrijk jouw materieel is voor je bedrijf. Daarom bieden we niet alleen beveiligingssystemen, maar ook complete servicepakketten die je een peace of mind geven. Of het nu gaat om diefstalbeveiliging, rit- en draaiurenregistratie of lokalisatiediensten, wij zorgen ervoor dat je altijd controle hebt over je apparatuur. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw kostbare spullen kunnen beschermen. Je bereikt ons op 085 130 0980 of door ons online contactformulier in te vullen.

Group 312
Group 179d
KWALITATIEVE SERVICE

Ben jij klaar voor next level beveiliging?
Neem contact op en ontdek onze mogelijkheden.

CONTACTFORMULIER:

"*" geeft vereiste velden aan