Spring naar content
wolfshaar foto geknipt-BW

PERSBERICHT | 07 juli 2023

Van de Wolfshaar intensiveert samenwerking met Allsetra

Van de Wolfshaar Infra & Rental intensiveert samenwerking met beveiligingspartner Allsetra

Van de Wolfshaar Infra & Rental kondigt met trots aan dat zij hun samenwerking met beveiligingspartner Allsetra verder intensiveert. Op de Alarmservicecentrale van Allsetra zijn inmiddels ruim 800 voertuigen en machines van Van de Wolfshaar aangesloten die 24/7 worden bewaakt. Deze samenwerking stelt Van de Wolfshaar in staat om beter te anticiperen op diefstallen en de veiligheid van hun bedrijfsmiddelen te waarborgen.

Met regelmaat wordt Van de Wolfshaar geconfronteerd met diefstallen. In dergelijke situaties is het geruststellend om te weten dat er ’s nachts en in het weekend specialisten van Allsetra meekijken op de Alarmservicecentrale. Dankzij hun ervaring en vooraf gemaakte afspraken kunnen zij vaak de juiste beslissingen nemen over de verplaatsing van machines, zonder dat Van de Wolfshaar onnodig geconfronteerd wordt.

In een tijd waarin dieven steeds slimmer worden, is het essentieel om te kunnen vertrouwen op professionals die snel kunnen schakelen en beslissingen nemen. Het persoonlijke contact met de specialisten van Allsetra, ondersteund door een intelligent Alarm Monitoring Platform, vormt voor Van de Wolfshaar een belangrijke reden om met Allsetra samen te werken.

“Diefstal is helaas een uitdaging waar veel bedrijven mee te maken hebben. We zijn genoodzaakt om onze samenwerking met Allsetra te intensiveren, omdat zij ons in staat stellen om de veiligheid van onze waardevolle bedrijfsmiddelen te waarborgen”, aldus Dirk van de Wolfshaar, directeur van Van de Wolfshaar Infra & Rental. “Met Allsetra hebben we een betrouwbare partner gevonden die ons helpt bij het nemen van de juiste beslissingen in geval van diefstal, en dat geeft ons gemoedsrust.”