Spring naar content
Blog diefstalbende actief ko

PERSBERICHT | 21 september 2023

Oplichtersbende actief: Dit kan het einde van mijn bedrijf betekenen

Politie doet onderzoek naar een bende die de afgelopen weken voor meer dan een ton aan waardevolle apparatuur van meerdere ondernemers heeft weten te stelen. Deze criminele groep opereert in verschillende delen van Nederland, en het aantal slachtoffers blijft toenemen.

Het begint allemaal met een onschuldig Facebookbericht, waarin de oplichters op zoek zijn naar de verhuur van waardevolle apparatuur, met name voor graafwerkzaamheden. Nietsvermoedende ondernemers, die hopen hun apparatuur te verhuren en een extra zakcentje te verdienen, worden snel het doelwit van deze nietsontziende bende.

In de afgelopen week hebben al drie ondernemers aangifte gedaan. Hun kostbare apparatuur is spoorloos verdwenen, en de financiële schade loopt inmiddels op tot meer dan een ton. Maar de gevolgen zijn niet alleen financieel; de emotionele impact is enorm. Een van de gedupeerden, die zijn bedrijf met bloed, zweet en tranen heeft opgebouwd, verklaarde met verslagenheid: ‘Als ik mijn spullen niet terugkrijg, kan ik mijn verhuurbedrijf wel sluiten. Ik ben woedend. Ik kan me geen grote nieuwe investeringen veroorloven. Wat ik met zoveel moeite heb opgebouwd, wordt gewoon gestolen.’’

Tot op heden is de bende nog steeds niet opgepakt, waardoor beveiligingssystemen nu belangrijker zijn dan ooit. Het is een investering in de toekomst van je bedrijf. Naast een GPS-volgsysteem bieden wij ook de meest compacte peilzender op de markt aan, een extra beveiliging die dieven buitenspel zet.

Meer weten?
We vertellen je graag meer. Bereik ons 24/7 op 085-1300980 of vraag een vrijblijvende offerte aan via: https://allsetra.nl/offerte/

Gebruik de kortingscode WERKMATERIEEL20 en ontvang 20% korting op de hardwarde en eenmalige inbouwkosten

(bron de Telegraaf)