Spring naar content
Het nieuwe portaal staat live

PERSBERICHT | 09 juli 2024

We are live: een nieuw portaal

Bij Allsetra hebben we niet stilgezeten en zetten we een nieuwe stap. Ons geheel nieuwe portaal is nu live. Waarom deze verandering? Het nieuwe portaal helpt ons om onze service te verbeteren. Omdat we altijd streven naar het hoogst haalbare in het beschermen van jouw eigendommen tegen criminelen. Wat verandert er voor jou als klant? En welke voordelen heeft dit nieuwe portaal? Lees het in deze blog.

Waarom een nieuw portaal?

Ons doel is helder: criminelen buitenspel zetten. Door diefstal te voorkomen en jouw eigendommen snel terug te vinden als er toch iets gebeurt. Daarin willen wij de beste service leveren. Dit kunnen we alleen bereiken met de beste middelen en systemen.

Ons vertrouwde Multiviewer heeft jarenlang uitstekend werk geleverd, maar om voorop te blijven lopen, moesten we vernieuwen. Het nieuwe portaal biedt niet alleen een modernere interface, maar ook nieuwe functionaliteiten die jouw gebruikservaring naar een hoger niveau tillen. Daarom hebben we gekozen voor een geheel nieuwe omgeving.

Wat betekent dit voor jou als klant?

Een nieuw portaal biedt nieuwe mogelijkheden, terwijl de kern hetzelfde blijft: jouw eigendommen beschermen. Alle vertrouwde basisfuncties zijn behouden gebleven, maar nu in een gebruiksvriendelijker en sneller systeem. Zo kan jij jouw objecten nog makkelijker inzien. Ja, het kan even wennen zijn aan de nieuwe look, maar de voordelen zijn direct merkbaar. Daarnaast blijven we het portaal updaten en verbeteren, zodat we de gebruikservaring continu kunnen optimaliseren.

En wat zijn de voordelen?

Je kunt nu zelf alarmen instellen en je actieve tijden beheren, direct en eenvoudig. Wijzigt er iets en wil je dat goed in het systeem hebben staan? Dan is dat zo aangepast. Ook stellen onze verbeterde rapportages je in staat om overzichtelijk alle informatie en details in te zien.

Bovendien hebben we veel processen geautomatiseerd, waardoor we efficiënter kunnen werken en jouw eigendommen nog effectiever kunnen beschermen. Dit maakt onze service betrouwbaarder en sneller dan ooit tevoren.

Heb je vragen over ons nieuwe portaal? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via 085 130 0980 of info@allsetra.nl. Vind ons nieuwe portaal in de Appstore, Google Playstore of op de website.