Spring naar content
Screenshot 2022-06-30 at 13.54.52

PERSBERICHT | 06 september 2022

NIEUWE PARTNER GIEDO VAN DER GARDE

Investeringsmaatschappij Bookmakers Investments uit Amsterdam gaat financieel participeren in Allsetra, één van de grootste dienstverlenende organisaties op het gebied van diefstalbeveiliging in Nederland. Dat zijn beide partijen met elkaar overeengekomen.

Bookmakers Investments is een jonge Nederlandse investeringsmaatschappij die zich richt op bedrijven met groeipotentieel. De geboden ondersteuning is niet alleen financieel van aard, maar ook op het gebied van kennis, ervaring en een breed netwerk.

Allsetra, gevestigd in Amersfoort, beschikt naast de levering van voertuigvolgsystemen in verschillende marktsegmenten tevens over een eigen AlarmServiceCentrale en recherchebureau, waardoor klanten bij diefstal geholpen worden en eigendommen kunnen worden teruggevonden. Daarnaast is Allsetra samen met KPN Ventures grootaandeelhouder in de Belgische scale-up Viloc, dat internationaal een unieke diefstalbeveiliging levert voor elektrische deelsteps, fietsen en scooters.

Gerben van der Kamp, oprichter en directeur van Allsetra:
,,De micromobility markt groeit internationaal snel en diefstal van voertuigen en tweewielers is een grote uitdaging. Onze kennis en kunde die we hebben opgebouwd in Nederland blijkt goed overdraagbaar. Dat maakt dat we succesvol de stap kunnen zetten naar de buitenlandse markt om verder te groeien. Deze volgende stap naar internationale groei kunnen we nu maken dankzij de investering van Bookmakers Investments.”

Giedo van der Garde, partner van Bookmakers Investments:
,,Wij kijken bij Bookmakers Investments primair naar bedrijven die een schaalbaar businessmodel hebben en een bewezen trackrecord in de lokale markt. Allsetra is zo’n bedrijf met internationale groeiambities. We zien onze samenwerking met veel vertrouwen tegemoet, ook omdat Gerben zijn passie voor diefstalbeveiliging al jarenlang succesvol combineert met het ondernemerschap. We zullen Allsetra op meerdere manieren begeleiden en ondersteunen, waaronder ook de inzet van ons eigen netwerk in de automotive industrie.”