Spring naar content
Kilometerregistratie

PRODUCT | 08 november 2022

Kilometerregistratie én diefstal beveiliging in één!

Op zoek naar een diefstalsysteem die daarnaast ook jouw kilometers nauwkeurig vastlegt? Stop dan met zoeken. Allsetra lanceert het Allsetra-C systeem. In één woord: revolutionair.

De CAN-bus oplossing voor de kilometerregistratie is niets nieuws. Het wordt al jaren in de markt aangeboden. Echter is dit nog nooit toegepast binnen een KIWA-SCM beveiligingssysteem. Juist die combinatie maakt dat de Allsetra-C een uniek systeem is. Het systeem wint zelfstandig belangrijke informatie en signalen op uit de autocomputer, zoals de kilometerstand, én is tegelijkertijd ook een beveiligingssysteem voor jouw voertuig. Wat is de grote win voor jou? 100% zuivere kilometerregistratie én diefstalbeveiliging in 1.

Geen inbreuk op kabels

Er zijn verschillende manieren en systemen om de gereden kilometers uit te lezen. Het grote voordeel van de Allsetra-C oplossing is namelijk dat het geen inbreuk maakt op de bestaande kabels in de auto. Het is de meest gemakkelijke en veilige manier om data uit te lezen, doordat niet alle signalen analoog aangesloten hoeven te worden. Zo besparen we tijd bij de installatie.

100% zuivere kilometerregistratie

Het systeem wordt rechtstreeks gekoppeld op de digitale kilometerteller, waardoor je altijd een zuivere kilometerregistratie hebt. Dus ook wanneer het GPS signaal minder is, of wegvalt in een parkeergarage. Zo hoeft je nooit meer de kilometers handmatig te ijken en is alles geautomatiseerd en zuiver. Dit vernieuwende systeem is binnen het segment KIWA-SCM diefstalbeveiliging revolutionair. En bovenal: beschikt het over het Keurmerk RRS dat op het gebied van kilometerregistratie een must is om aan de eisen van de Belastingdienst te voldoen.

Diefstalbeveiliging

Naast de kilometerregistratie voorziet dit systeem je altijd en overal van een betrouwbaar signaal. Zodat je altijd precies weet waar jouw voertuig zich bevindt. Zodra er signalen zijn van diefstal neemt onze meldkamer direct contact met je op en gaat in actie. Zo zetten we samen dieven buitenspel.

Meer weten?

We vertellen je graag meer over de Allsetra-C oplossing. Neem 24/7 contact op via 085-130 0980.