Spring naar content
audi century met allsetra

PERSBERICHT | 27 juli 2023

Audi Century en Allsetra starten intensieve samenwerking

Audi Century een toonaangevende speler in de automotive wereld gaat een samenwerking aan met Allsetra, een toonaangevende specialist in beveiligingsoplossingen.

In de competitieve wereld van de automobielindustrie draait alles om het leveren van uitzonderlijke prestaties en ongeëvenaarde klantervaringen. Audi Century, een welbekende naam in de autowereld, heeft deze missie naar een hoger niveau getild door een strategische samenwerking aan te gaan met Allsetra, een toonaangevende specialist in beveiligingsoplossingen.

Er zijn verschillende redenen waarom Audi Century voor Allsetra heeft gekozen als hun leverancier voor beveiligingssystemen:

Klantgerichtheid: Audi Century en Allsetra begrijpen dat een uitzonderlijke klantenservice de sleutel is tot langdurige klantrelaties. Door samen te werken zetten ze de klantgerichtheid in de schijnwerpers. Klanten kunnen nu genieten van extra diensten en voordelen die hun rijervaring naar een hoger niveau tillen. Of het nu gaat om snelle en efficiënte alarmopvolging, gepersonaliseerde trackingoplossingen of ondersteuning, de extra service van deze samenwerking zorgt ervoor dat de klanten nu met een gerust hart kunnen genieten van hun rijervaring.

Betrouwbaarheid: Vertrouwen is de ruggengraat van elke samenwerking, en Audi Century en Allsetra stellen de betrouwbaarheid centraal. Met beproefde beveiligingsoplossingen en geavanceerde technologieën zorgt deze samenwerking ervoor dat klanten met vertrouwen de weg op kunnen.

Persoonlijk contact: In een tijdperk waarin technologie en automatisering overheersen, hecht Allsetra veel waarde aan persoonlijk contact. Zo bieden zij een klantgerichte benadering door een toegewijde klantenservice en meldkamer. Dit is een belangrijke reden voor de samenwerking tussen Audi Century en Allsetra. Ze begrijpen dat directe interactie met klanten een sterke band opbouwt, vertrouwen bevordert en op maat gemaakte oplossingen biedt. Het zorgt voor een positieve en gewaardeerde merkervaring voor elke klant.