Spring naar content
sunward

PERSBERICHT | 20 juli 2023

Allsetra en Sunward kondigen samenwerking aan voor beveiligingssystemen

Allsetra, een vooraanstaande leverancier van geavanceerde beveiligingssystemen, en Sunward Nederland, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in machines en onderhoud in diverse sectoren, hebben vandaag met trots hun samenwerking aangekondigd.

Er zijn verschillende redenen waarom Sunward Nederland voor Allsetra heeft gekozen als hun leverancier voor beveiligingssystemen:

Snel schakelen: Snelheid en efficiëntie zijn cruciaal in de moderne zakenwereld. Sunward Nederland, bekend om hun dynamische aanpak, heeft in Allsetra een partner gevonden die hun waarden deelt en in staat stelt om op korte termijn flexibele beveiligingsoplossingen te bieden die aansluiten bij de behoeften van hun klanten.

Betrouwbaarheid: Allsetra is al geruime tijd actief in de beveiligingssector. Met een scala aan succesvolle projecten en positieve referenties heeft Allsetra bewezen een betrouwbare en toegewijde partner te zijn, wat voor Sunward Nederland van cruciaal belang is bij het kiezen van een leverancier.

Persoonlijk contact: Het menselijke aspect van zakendoen is essentieel, en Allsetra begrijpt dit als geen ander. Hun klantgerichte benadering, inclusief een toegewijde klantenservice en meldkamer, heeft Sunward Nederland ervan overtuigd dat hun klanten altijd kunnen rekenen op persoonlijke ondersteuning, zelfs in het geval van noodsituaties.

Leo Blonk, de eigenaar bij Sunward Nederland, deelt zijn enthousiasme over de samenwerking met Allsetra: “We zijn verheugd om Allsetra als onze partner te verwelkomen. Hun vermogen om snel te schakelen en betrouwbare beveiligingsoplossingen te bieden, sluit perfect aan bij onze bedrijfswaarden. We kijken uit naar een mooie samenwerking, waarbij we gezamenlijk kunnen bijdragen aan het veiligstellen van de belangen van onze klanten.”

Over Allsetra

Allsetra is een vooraanstaande leverancier van geavanceerde beveiligingssystemen en oplossingen. Met een uitgebreid portfolio van beveiligingsproducten en -diensten bedient Allsetra een breed scala aan klanten, waaronder bedrijven, organisaties en particulieren. Allsetra staat bekend om hun betrouwbare en klantgerichte aanpak, waarbij ze altijd streven naar het leveren van hoogwaardige beveiligingsoplossingen op maat.

Over Sunward Nederland

Sunward Nederland is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in machines en onderhoud voor in diverse sectoren. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid bieden ze een breed scala aan producten die voldoen aan de behoeften van hun klanten. Sunward Nederland streeft ernaar om hun klanten de best mogelijke oplossingen te bieden voor hun uitdagingen.