Spring naar content
Group 4

AVANT DIEFSTAL- BEVEILIGING

Next level beveiliging met Allsetra

Diefstal van kostbaar werkmaterieel is aan de orde van de dag en ook jouw werkmaterieel van Avant is niet gegarandeerd veilig. De waarde en brede inzetbaarheid van dit materieel trekt veel dieven aan. Maar deze dieven kun jij een stap voor zijn. Kies je voor Allsetra, dan heb je namelijk geen zorgen. Onze innovatieve beveiligingsoplossingen werken voor alle merken, waaronder Avant.

Group 4

AVANT DIEFSTAL- BEVEILIGING

Next level beveiliging met Allsetra

Diefstal van kostbaar werkmaterieel is aan de orde van de dag en ook jouw werkmaterieel van Avant is niet gegarandeerd veilig. De waarde en brede inzetbaarheid van dit materieel trekt veel dieven aan. Maar deze dieven kun jij een stap voor zijn. Kies je voor Allsetra, dan heb je namelijk geen zorgen. Onze innovatieve beveiligingsoplossingen werken voor alle merken, waaronder Avant.

Over de Avant machines en werktuigen

Avant is een Fins bedrijf dat bekendstaat om de productie van multifunctionele knikladers en bijbehorende aanbouwwerktuigen. Ook verkoopt Avant zelfrijdende hoogwerkers en spinhoogwerkers van Leguan lifts. Werkmaterieel van Avant staat bekend om innovatie, efficiëntie en brede inzetbaarheid. Sinds 1991 heeft Avant al meer dan 45.000 knikladers gefabriceerd. Deze worden op dit moment in meer dan 55 landen verkocht. Avant verkoopt onder andere knikladers van:

  • De 800-serie
  • De 700-serie
  • De 600-serie
  • De 500-serie
  • De 400-serie
  • De 200-serie
  • De E-serie

Waarom is diefstalbeveiliging belangrijk?

Werkmaterieel van Avant staat bekend om efficiëntie, veiligheid, veelzijdigheid, gebruiksgemak en ergonomie. Werkmaterieel van Avant is hierdoor ook erg kostbaar. Dit maakt het een aantrekkelijk doelwit voor dieven. Daarom is het belangrijk om in goede beveiliging te investeren. Zo voorkom je stilstand, onvoorziene kosten en administratief gedoe. En kun je zorgeloos verder met je volgende klus.

Diefstalbeveiliging van Allsetra

Met de beveiligingsoplossingen van Allsetra ben je dieven te slim af en voorkom je diefstal van je kostbare werkmaterieel. Onze beveiligingssystemen vormen de eerste verdedigingslinie en voorkomen dat dieven er met je werkmaterieel vandoor gaan. Slaan dieven toch hun slag en wordt je materieel meegenomen? Dan staat onze alarmcentrale dag en nacht voor je klaar. We traceren de locatie en schakelen met lokale autoriteiten. Zo halen we je werkmaterieel terug. Op ons kun je bouwen.

Rit- en draaiurenregistratie
van
Allsetra

Bij Allsetra helpen we bedrijven die afhankelijk zijn van hun materieel. Niet alleen met beveiliging, maar ook met rit- en draaiurenregistratie. Hiermee kun je bijvoorbeeld de draaiuren van je Kniklader van Avant nauwkeurig bijhouden. Dit stelt je in staat om je onderhoud nauwkeurig te plannen. Zo voorkom je onverwachte storingen en verspil je nooit kostbare tijd. Ook zorg je ervoor dat je materiaal altijd in topconditie verkeert en klaar is voor de volgende klus.

Altijd de locatie
inzichtelijk

Je werkmaterieel ten alle tijden kunnen lokaliseren, ongeacht de locatie of het tijdstip. Dat geeft zekerheid. Bij Allsetra kun je kiezen voor zowel de compacte peilzender, als voor een track-en-trace systeem. Kies je voor de peilzender, dan kies je voor de meest compacte beveiligingsoplossing op de markt. De peilzender werkt moeiteloos samen met ieder soort werkmaterieel en geeft je een aantal keer per dag een update over de locatie van je materieel. Kies je voor ons geavanceerde track-en-trace systeem, dan krijg je real-time inzicht in de locatie van je werkmaterieel. Kortom: wij hebben de beste beveiligingsoplossingen, wat je behoeften ook zijn.

Diefstalbeveiliging voor alles van Avant

Goede diefstalbeveiliging is altijd maatwerk en dit geldt ook voor diefstalbeveiliging voor Avant. Onze beveiligingssystemen zijn zo ontworpen, dat ze moeiteloos samenwerken met de verschillende soorten werkmaterieel van Avant. Of je nu kiest voor onze peilzender of onze complete track-en-trace systemen, bij Allsetra ben je altijd gegarandeerd van de beste beveiliging.

Kies voor de zekerheid
van Allsetra

Wij doen er alles aan om jouw werkmaterieel veilig te houden. Bij Allsetra hebben we dan ook voor iedere situatie een passende oplossing. Laat ons je helpen om de beste oplossing te vinden. Ons team staat altijd voor je klaar. Je kunt ons bereiken op 085 130 0980. Ook kun je ons online contactformulier invullen.

Group 312
Group 179d
KWALITATIEVE SERVICE

Ben jij klaar voor next level beveiliging?
Neem contact op en ontdek onze mogelijkheden.

CONTACTFORMULIER:

"*" geeft vereiste velden aan