100% score diefstalgevoelige auto’s VWPFS

Volkswagen Pon Financial Services heeft in 2014 gekozen voor Allsetra als preventiepartner op basis van een aantal criteria; Ervaring met omvangrijke vloten, 24-uurs service voor haar dealers en berijders en een aantoonbare recoveryrate van gestolen voertuigen om de diefstalschade te beperken.

Door de korte aanloopperiode bleek de ervaring van Allsetra met omvangrijke wagenparken cruciaal op het gebied van informatievoorziening naar de dealers en 24/7 inbouwsupport. Ondanks de diefstalgevoeligheid van de voertuigen handhaaft Allsetra na ruim anderhalf jaar nog steeds een 100% score en is de totale investering voor VWPFS binnen het eerste jaar terugverdiend.

Quote Michel Radings (Manager Operations @ Volkswagen Pon Financial Services):

Wat ons het meeste aanspreekt in Allsetra is dat zij continue opzoek zijn naar een oplossing om onze schadelast te beperken waarbij de klant zo min mogelijk hinder van ondervindt in het dagelijks gebruik.